Juno lähtee matkalle yksin.

23 Mar

Herra Juniper matkustaa huomenna kukonpierun aikaan Turun näytelmiin. Matka on ensimmäinen ilman minua, sillä Junolle on järjestetty kyyti paikan päälle ja siellä kollin koppaa huostaansa kasvattaja Ulla. Hieman jännittää miten menee, Junollahan on koko aikuisikänsä ollut ”hieman” vastahankainen suhtautuminen kasvattikodin ihmisiin. Jotkut puhuvat jopa kasvattajasyndroomasta, sillä sitä on ollut muidenkin kissoilla.

Varsinkin ennen implanttia Juno tapasi käyttäytyä kasvattiperhettään kohtaan hyvinkin agressiivisesti. Vierailijoita vaahdittiin karvat pystyssä, hiippailtiin korvat luimussa ympärillä ja purtiin jos vähänkään yritettiin silittää tms.

En osaa varmasti sanoa, oliko käännekohta implantin asentaminen vai viimekeväinen Tallinnan näyttely. Jokatapauksessa käytös on nykyisin jo siedettävää eikä kolli ole enään jokaisella kohtaamiskerralla murha mielessään 🙂
..ymmärtänette silti että minua jännittää, en ole pientä tissiposkea paijaamassa vaikka hätä yllättäisi. Juno on nimittäin pohjimmiltaan oikea mammanpoika (mitä useimmat kollit kuulemani mukaan aina ovat).

20121123-095634.jpg
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Odottaessani kuulumisia Turun suunnalta voin keskittyä kotona mielenkiintoisiin havaintoihin kotiin jäävien kissojen käyttäytymisessä. Paavo ja Ulpu eivät vielä koskaan olleet kahdestaan..lähentyvätkö he, vai mitä tapahtuu? Se jää nähtäväksi.

Mainokset

Yksi vastaus to “Juno lähtee matkalle yksin.”

  1. pululintu 23/11/2012 klo 3:38 pm #

    No kyllä muakin vähän jännittää, mutta luotan herkuilla lahjontaan 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: