Kissanäyttelyt Ruotsissa

9 Lok

Oltiin viikonloppu Norrköpingissä Ruotsissa hakemassa Junolle ja Ulpulle muutamaa ulkomaan sertiä. Mukavan matkaseuran lisäksi kerkesimme näkemään hieman paikallisia kaupunkeja myös 🙂

Lähdimme matkaan torstai iltana, ja matkustimme yön yli Ruotsiin. Kissoilla oli huisin jännää laivalla, kaikkea piti nuuskia ja Ulpu teroitteli kynsiään pehmustuksiin merkatakseen alueen tarkastetuksi. Perjantaina matkustimme sitten autolla hotellille ja olin kovasti ylpeä pikku matkaajista, nukkuminen boksissa oli hyvä tapa kuluttaa aikaa.

Ensimmäisenä näyttelypäivänä täpläkissoja jännitti kovasti. Juno möyri ihanaan uuteen tekoturkisvällyyn ja Ulpu katseli menoa lautasen muotoisilla silmillään oman pesän turvista. Lauantain erikoisuus oli (ainakin meille) se, että Ulpulla oli kilpakumppani! Toinen tyttö ja vielä samassa luokassa. Ulpulla oli tuomarin pöydällä sata jalkaa mutta voitti silti sertinsä ja valmistui championiksi. Ihana Ulpu sai kauniin mustavalkoisen ruusukkeen mukaansa,myös Juno sai sertinsä. Junon arvostelusetelit alkavat muistuttamaan toisiaan sillä niistä löytyy lähes aina samat asiat: kuonolinja voisi olla vähemmän suora ja otsaa saisi olla enemmän. Myös Ulpu kaipaa tuomareiden mielestä otsaa 🙂 onhan meidän kissoilla otsaa mutta enemmän asenteessa kuin ulkonäössä,hehe..

Hotelliin päästyämme oli ihan pakko juoda hieman shampaniaa, mikä loistava tekosyy kun pari sertiäkin tuli (oikeastaan tilanteeseen ajoi Ruotsin surkea sihijuoma tilanne).

Sunnuntaina kissat olivat jo rennompia, blokkasivat sertinsä mutta sen suurempaa ei ollut tiedossa. Miksi olisikaan kun saimme kaiken mitä toivoimmekin. Paluumatkalle kissat lähtivät jo ammattilaisen elkein ja laivalla tutkittiin paikkoja jo häntä pystyssä.

Näyttelystä tarttui mukaan ihania leluja joihin en ole Suomessa törmännyt. Vinkkinä vain eläintarvikekaupoille että karvaiset kuivatut kaninkorvat saivat ainakin meidän maukut aivan sekaisin. Harmittaa että niitä tuli ostettua vain kaksi.. Lisäksi samalta myyjältä tuli ostettua kissoille huippukivoja kaninkorvat/nahka leluja sekä kuivapuristetusta kissanmintusta muotoiltuja hiiriä. Löytyipä myös chilin mallinen minttupötkökin joka on ollut kuolainen (siis kovassa käytössä) kotiin paluumme jälkeen.

Huippureissu, näitä lisää!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: